Sylvia Lamme

Sylvia Lamme

Binnen mijn praktijk NOU & OF werk ik als kinder- en jeugdtherapeut en als coach van ouders, leerkrachten en andere betrokkenen. Ik begeleid zowel individuele kinderen als groepen.

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Ik heb ervaring als leerkracht, adjunct-directrice, intern begeleider en gedragsspecialist.
Belangstelling, liefde en bewondering heb ik voor zowel jonge kinderen als opgroeiende jongeren. Ik voel me extra betrokken bij kinderen die, om welke reden dan ook, een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik ben open, spontaan, enthousiast, betrokken, nieuwsgierig, positief en eerlijk. Deze eigenschappen gecombineerd met mijn scholing en werkervaring resulteren in een deskundige en prettige begeleiding.

Samen met Yke van Dam, tevens kinder- en jeugdtherapeut, heb ik Rots & Water En Meer! opgericht. Wij geven de sociale weerbaarheidstraining van Rots & Water. Ook hebben wij eigen trainingen ontwikkeld.

 

Naast de PABO en de 3-jarige Post HBO opleiding tot Kinder- en jeugdtherapeut heb ik diverse cursussen en studies gevolgd, waaronder Autisme in de klas, Creatieve werkvormen, Speciaal Onderwijs, Coachen van leerkrachten, Meervoudige intelligentie, Rots & Water trainer, Kanjertrainer, Kids’Skills, Werken met handpoppen.

Om mijn deskundigheid te bewaken en mezelf te blijven ontwikkelen werk ik nauw samen met andere kinder- en jeugdtherapeuten en volg ik scholing. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten).

Privé: ik ben getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon.