Dit ben ik

Sylvia Lamme

Werk & Ervaring

Binnen mijn praktijk NOU & OF werk ik als kinder- en jeugdtherapeut, als Rots & Water trainer en als coach van ouders, leerkrachten en andere betrokkenen. Ik bied zowel individuele begeleiding als begeleiding voor groepen en gezinnen.

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam binnen het basisonderwijs en heb ervaring als leerkracht, intern begeleider, coördinator van de Kanjertraining, gedragsspecialist en adjunct-directrice. Daarnaast heb ik buitensportactiviteiten begeleid.

 

Opleiding & Ontwikkeling

Naast de PABO en de 3-jarige Post HBO opleiding tot Kinder- en jeugdtherapeut heb ik diverse cursussen en studies gevolgd, waaronder Autisme in de klas, Creatieve werkvormen, Speciaal Onderwijs, Coachen van leerkrachten, Meervoudige intelligentie, Rots & Water trainer, Kanjertrainer, Kids’Skills, Werken met handpoppen, Medische basiskennis.

Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen, om mijn deskundigheid te bewaken, om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen en ook voor mijn persoonlijke groei. Ik lees boeken, volg webinars, workshops en cursussen, ben lid van de beroepsvereniging VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten) en heb geregeld intervisie met andere kinder- en jeugdtherapeuten.

Eigenschappen & Missie

Ik ben open, spontaan, enthousiast, betrokken, nieuwsgierig, positief en eerlijk. Deze eigenschappen gecombineerd met mijn scholing en werkervaring resulteren in een deskundige en prettige begeleiding.

Belangstelling, liefde en bewondering heb ik voor zowel jonge kinderen als opgroeiende jongeren. Ik voel me extra betrokken bij kinderen die, om welke reden dan ook, een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik vind mijn werk boeiend en inspirerend en ik kan mijn energie en creativiteit er goed in kwijt. Het is werk dat tegemoet komt aan mijn wens kinderen, jongeren en gezinnen juist dat zetje te geven waardoor zij weer vol vertrouwen, kracht en energie kunnen genieten van hun leven.

Dit is wat mij blij maakt en waar ik goed in ben.


Sylvia Lamme

Nou & Of